AM Ballet
Barre Prenatal

AM Ballet Barre Prenatal metoda je koja trudnicama pruža prirodno, ugodno i sigurno vježbanje kroz svaki stadij trudnoće.

AM Ballet barre prenatal

AM Ballet Barre Prenatal metoda je koja trudnicama pruža prirodno, ugodno i sigurno vježbanje kroz svaki stadij trudnoće. Anina vizija rekreativnog i emocionalnog doživljaja vježbi, utkana je i ovu metodu koja podjednako djeluje na emotivno i fizičko biće buduće mame.

U trudnoći, žene se nerijetko susreću s problemom boli u leđima, slabe cirkulacije, grčeva u nogama i sustavnog umora. Navedene situacije razlog su zašto biste trebali probuditi vlastito tijelo i održavati tjelesnu formu pri svim promjenama tijekom trudnoće. Ova metoda vježbanja posebno je kreirana za trudnice i sastoji se od stručno osmišljenog fitness programa vježbanja koji sjedinjuje terapeutski pokret s prirodnim kružnim kretnjama, pritom koristeći baletnu prečku.

Trudnice kroz specifične vježbe uče pravilno disati, duboko se opustiti, nježno razgibati i otvarati zdjelicu, stimulirajući ju tako za lakši porođaj i brži oporavak nakon poroda. Tjelesna pripremljenost tijekom trudnoće ublažava promjene raspoloženja i pomaže u uspostavljanju unutarnjeg mira koji je vitalan za zdravlje majke i djeteta. 

KOME JE NAMIJENJENA METODA

Buduće majke s urednom trudnoćom mogu bez straha vježbati uz ovu metodu kako bi redovitim vježbanjem postigle osjećaj zadovoljstva i dobrog osjećanja. Osluškujete li vaše dijete tijekom vježbanja, osjetit ćete kako poput malog imitatora oponaša vaše kretanje, a time razvijate i produbljujete neraskidivu sponu s vašim malim bićem.

Povezivanje uma i tijela tijekom trudnoće, kasnije će rezultirati osjetno lakšom prilagodbom i na životno poglavlje koje se nalazi pred vama – majčinstvo.

O treningu

Vježba se 2 puta tjedno i trening traje 60 minuta.

Program se održava
Ponedjeljkom i srijedom od 18 do 19 sati.
Trener: Ana Kuhanec Brašnović

Oprema za trening

Vježbate bose u udobnoj sportskoj odjeći.

Emocionalni benefit

Trudnoća je izuzetan fenomen koji sa sobom nosi razne vidljive i nevidljive promjene tijekom svih devet mjeseci. Vježbanje uz AM Ballet Barre Prenatal Method osim tjelesne forme, djeluje afirmativno na emocionalne promjene koje vas prate u trudnoći. Na ovom treningu senzualnim kretnjama razvijate osjećaj o vašem tijelu i prihvaćate ga sa svim promjenama koje trudnoća nosi. Pritom pobuđujete žensku emociju koja u vama jača svijest da postajete majka i zbližavate se s vašim djetetom dok još nije upoznao svijet oko sebe.

Tjelesni benefit

Vježbanje tijekom trudnoće poboljšava cirkulaciju, mišićni tonus i tjelesnu formu, a sve to zajedno s vježbama disanja, pospješuje pravilan i siguran razvoj vašeg djeteta.

Osim toga, trudnice koje vježbaju osjećaju smanjenje bolova u leđima, poboljšanu pokretljivost i jačanje mišića zdjelice za lakše podnošenje poroda i brži oporavak.

Što klijentice kažu o nama​

Povezani blogovi