Ana’s Sensual Fitness

Ana’s Sensual Fitness jedinstveni je program u Hrvatskoj koji pomiče granice tjelovježbe sve do emocionalne dimenzije u kojoj se susreću tijelo, um i emocije.

Ana’s Sensual
Fitness

Ana’s Sensual Fitness jedinstveni je program u Hrvatskoj koji pomiče granice tjelovježbe sve do emocionalne dimenzije u kojoj se susreću tijelo, um i emocije.

Namijenjen je svakoj ženi koja je spremna zaroniti u skrivene odaje vlastite ženstvenosti i doživjeti njeno ponovno rođenje. Koristeći ples na šipci kao jednu od intuitivnih metoda vježbanja, naučit ćete da senzualnost ne definira izgled već osjećaj slobode i unutarnje energije koji leži u svakoj od vas. Ovdje ćete plesnim vježbama upoznati svoj alter ego i prigrliti vaš xx kromosom koji vas čini ženom u punoj ljepoti te riječi. Podići ćete razinu tjelesnog samopouzdanja te ćete se osjećati zadovoljno ispred i iza ogledala. Promjenom perspektive o vašem tijelu iz „gledanja“ u njegovo „osjećanje” spoznat ćete bit vašeg tijela u potpuno novoj čuvstvenoj dimenziji.

Autentične metode vježbanja Ana’s Sensual Fitnessa potiču žene da se po prvi put u životu popnu na šipku, čak i ako se nikada prije nisu popele na uže u školi ili se boje okretaja naglavačke, sada uživaju u vlastitoj snazi i osjećaju da su pobijedile strah. Aninoj dvorani ne treba Mont Everest ili Mont Blanc, na toj šipci, žene su kao na vrhu svijeta. Ako su pobijedile društvene stereotipe, ograničenja i predrasude, ako su prihvatile i naučile voljeti sebe, tada mogu postići SVE, baš kao i vi.

Trajanje treninga

120 minuta

Oprema za trening

Vježbate bose u udobnoj sportskoj odjeći, a nakon nekog vremena i u plesnim cipelicama.

Ambijent

Vježba se u grupama u ugodnoj atmosferi zamračene dvorane.

Emocionalni benefit

Plesom upoznajete sebe, izražavate svoju individualnost, oslobađate se nepoželjnih emocija i stresa. Postajete samosvjesna i samopouzdana žena koja se u svom tijelu osjeća ugodno i sigurno. Ovakav način vježbanja žene oslobađa društveno uvjetovanih inhibicija straha, srama i manjka samopouzdanja.

Tjelesni benefit

Inteligentno osmišljene vježbe oblikuju i učvršćuju tijelo korištenjem tehnika joge, pilatesa i plesa, a pritom njeguju prirodnu fizionomiju žene. Vježbe na šipci dodatni su izazov koji održava tonus vaših mišića te povećava fleksibilnost, a vaše tijelo čini snažnijim i vitkijim.

Što klijentice kažu o nama​

Povezani blogovi