Nova LIVE ONLINE radionica kreće 1.12.2020. Više o radionici

Kroz program vas vode:

Ana Kuhanec Brašnović
Jane Kramar
Irena Škoro Perković

BODY EMPATHY® PROGRAM the way of living

Body Empathy® Program spoj je dugogodišnjeg profesionalnog rada i osobnih transformirajućih iskustva. Tri različita učinkovita pristupa ljudskom biću, spojena u jedinstvenu i revolucionarnu metodu stvaranu pomno, predano i s ljubavlju.

Body Empathy® Program obuhvaća tri neraskidiva segmenta ljudskog bića: um, emocije i tijelo s ciljem oslobađanja našeg najvećeg potencijala. Spaja tjelesno orijentiranu psihoterapijsku praksu, modernu kineziologiju i znanost.

Body Empathy® Program je inovativna praksa na ovim prostorima i daje novu paradigmu u transformaciji osobnog života prožimajući funkcionalnost psihoterapije sa protočnošću kineziologije i briljantnim spoznajama znanosti.

Body Empathy® Program nas inspirira da naučimo živjeti život kakav smo sanjali.

Što nas uči Body Empathy®?

Uči nas kako postići ono najbitnije u životu – emocionalnu zrelost, zdravo i protočno tijelo te zadovoljan miran i inspirirajući um.

Uči kako se duboko povezivati sa samim sobom, biti prisutan u sadašnjem trenutku, imati usmjerenu pozornost te živjeti slobodno i svjesno.

Uči kako ostvariti ispunjavajuće, zdrave i funkcionalne partnerske, roditeljske, prijateljske te poslovne odnose, poštujući ponajprije odnos sa samim sobom.

Uči nas kako osjećati, osvijestiti, poštivati te se ponovno povezati sa svojim unutarnjim svijetom, sa svojom esencijom – sa SOBOM.

Kome je namijenjen Body Empathy®?

Koji je cilj Body Empathy®-a?

Cilj mu je izgraditi, poboljšati i osvijestiti tjelesni i emocionalni aspekt svake žene, jednostavnije rečeno, osjećaj sebe te njome:

Razvijamo osjećaj zadovoljstva, sigurnosti, samopouzdanja s ciljem funkcioniranja u svakom životnom periodu, bez obzira na uloge koje nosimo ili o situacijama u kojima se nalazimo.

Upoznajemo iskustvo kako sa svojim emocijama poštujući osobni ritam u sigurnom i podržavajućem okruženju, kroz stručno vodstvo, ovladati psihofizičkim tijelom i njegovim funkcioniranjem.

Razvijamo osjećaj protočnosti, lakoće, autentičnosti i osjećaj sebe – FLOW & GLOW gdje svoje emocije i tijelo doživljavamo kao prirodnu i neraskidivu cjelinu te uspostavljamo zdrave osobne granice koje nam omogućuju da se razvijamo i rastemo, da osjetimo lakoću življenja. 

Kroz dugogodišnju profesionalnu praksu i osobna transformirajuća iskustva, Jane, Ana i Irena vode vas u vašem osobnom ritmu, u sigurnom prostoru, empatično, posvećeno i senzibilno u proces povratks sebi do potpune cjelovitosti.

Zajedno vas vodimo kroz prihvaćanje svih svojih dijelova sebe u cjelovitost, emocionalnu i spiritualnu zrelost.