Prijavite se putem obrasca kako bi prvi saznali slijedeći termin besplatne online radionice!
Pratite nas i na našim FB i Instagram stranicama! 
https://www.facebook.com/emotionbyanakuhanec.com/

https://www.instagram.com/emotionbyanakuhanec.com/

Voditeljice:
Ana Kuhanec Brašnović
Jane Kramar
Irena Škoro Perković

Body empathy metoda

U radu sa ženama na tjelesnoj razini još prije 15 godina sam uvidjela potrebu za kompleksnijim pristupom – jer ono što žene žele uz fizičku formu i lijep izgled je i osjećati se dobro. Nedostatak vremena i energije žene čini nezadovoljnima, što ponekad tumače kao osobni neuspjeh koji dovodi do nezadovoljstva, osjećaja manje vrijednosti, čak i depresije. Osnovna razlika mojih metoda je u osjećanju tijela umjesto u njegovom gledanju, no radi se o kompleksnom pristupu koji ujedinjuje dugogodišnju analizu i znanja kako pokret utječe na fiziološke procese, hormonalne promjene i emocije. A. K. B.

Što je body empathy i što postižemo metodom?

Ana Kuhanec Brašnović svoju strast za spajanjem moderne kineziologije i psihologije podiže na višu razinu i u suradnji s magistrom psihologije Hrvojem Malekovićem, 2015. godine kreira jedinstvenu Body Empathy® metodu koja se temelji na neuro-znanstvenim spoznajama te kroz posebno osmišljene plesne vježbe u kombinaciji s psihološkim radionicama ima za cilj postizanje psihofizičkog balansa.

Danas metodu provodi u suradnji s renomiranim stručnjacima iz područja psihoterapije i psihologije na posebnim radionicama u svom studiju u Zagrebu. Body Emphaty® metoda osmišljena je pomno i s ljubavlju posebno za žene. 

Cilj joj je izgraditi, poboljšati i osvijestiti tjelesni i emocionalni aspekt osobe, jednostavnije rečeno, osjećaj sebe te njome:

  • Razvijamo osjećaj zadovoljstva, sigurnosti, samopouzdanja s ciljem funkcioniranja u svakom životnom periodu, bez obzira na uloge koje nosimo ili o situacijama u kojima se nalazimo
  • Iskustvo kako unutar svoga tijela sa svojim emocijama poštujući osobni ritam u sigurnom i podržavajućem okruženju kroz stručno vodstvo, ovladati psihofizičkim tijelom i njegovim funkcioniranjem. 
  • Razvijamo osjećaj protočnosti, lakoće, autentičnosti i osjećaj sebe – FLOW & GLOW gdje svoje emocije i tijelo doživljavamo kao prirodnu i neraskidivu cjelinu te uspostavljamo zdrave osobne granice koje nam omogućuju da se razvijamo i rastemo, da osjetimo lakoću življenja. 

Prva je tehnika u ovom dijelu Europe koja spaja kineziologiju i psihologiju kroz posebno osmišljene plesne vježbe i psiho-emocionalne radionice, a temelji se na dugogodišnjim iskustvima i stručnom pristupu kroz kineziološke i psiho-emocionalne segmente.