Individualni trening - take a journey with Ana

Za dogovore i rezervacije privatnih treninga, možete se javiti na email: ana@emotion.com.hr ili na broj telefona 091 6038 461!

Individualni trening - take
a journey with Ana

Magistrica kineziologije Ana Kuhanec Brašnović, na svojim privatnim satovima spaja znanost kineziologije s emocionalno psihološkim znanjem koji se ogleda u drugačijem i zdravijem pristupu vježbanju. Uz Anino stručno mentorstvo, prepuštate se meditativnom plesu koji vas vodi do novih dimenzija i beskonačnosti u kojima se spajaju tjelovježba i emocionalna komponenta.

Učite kako emocijama pokrenuti određene tjelesne reakcije, kako uživati u tjelovježbi i kako preuzeti upravljanje nad vlastitim tijelom, onakvim kakvim ga vi vidite, a ne okolina. Ovakvim pristupom vježbanju, rješavate se negativnih promjena na tjelesnoj razini koje vas izbacuju iz ravnoteže i djeluju na vašu psihu crpeći vitalne zalihe životne energije s kojom raspolažete. Na treninzima možete birati želite li koristiti tehnike plesa na šipci iz programa Ana’s Sensual Fitness ili se fokusirati na vježbanje s emocionalnom komponentom bez korištenja šipke. 

Koju god metodu odabrali, zajedničku okosnicu tvore posebno oblikovane tehnike kružnih kretnji koje pobuđuju senzualnost žene i razvijaju potpuno drugačiji osjećaj za vlastito tijelo. Privatni treninzi mogu se nazvati «putovanjem s Anom» kao svojevrstan životni rad na sebi, tijekom kojega ćete naučiti ponovno izgraditi izgubljeno ili nikad stečeno tjelesno samopouzdanje, podići razinu samopoštovanja i steći zadovoljstvo vlastitim izgledom.

Ana Kuhanec Brašnović - Individualni trening - E-motion Studio Zagreb

Trajanje treninga

90 minuta.

Oprema za trening

Ugodna sportska odjeća i obuća.

Benefiti individualnog treninga

Individualni treninzi namijenjeni su svim ženama bez obzira na godine i tjelesnu formu, koje su u potrazi za personaliziranim tjelesnim i emocionalnim iskustvom. Anina dugogodišnja ekspertiza u kreiranju vježbi za žene i poseban psihološki pristup, omogućuju vam trening prilagođen vašim željama i potrebama. Za osobe koje se bore s problemom težine, postoji mogućnost korištenja usluga specijaliziranih nutricionista s kojima E-motion studio surađuje. Kroz takvu cjelovitu kombinaciju usluga, svaka žena može efikasno oblikovati svoje tijelo, razviti duge i vretenaste mišiće, umanjiti kilažu, podići razinu samopouzdanje i postići emocionalnu ravnotežu. Ovdje ćete kroz meditativni ples upoznati vaš alter ego ili pak osvjestiti vaše unutarnje JA, koje leži u vama i naučiti kako njegovati vašu nježniju i senzualniju stranu koja vas ne čini slabijom, već snažnom i samosvjesnom ženom. Tijekom treninga, osluškujete vaše tijelo i doživljavate ga na jednoj drugoj dimenziji, a sreća koja vas prožima u trenucima emocionalnog doživljaja tijela, ima moć da vas energetski ispuni i oslobodi svih strahova i nesigurnosti kojima ste ogradili vaše unutarnje nježno i senzualno, žensko biće.

Rad s osobama s prekomjernom težinom

Pretilost je problem prekomjerne težine s kojim se svakodnevno mnogi bore, ali ona nije samo tjelesno, nego i psihološko stanje. Ana je prepoznala da njene tehnike vježbanja koje utječu na psihofizičko stanje pojedinca, djeluju iscjeliteljski za pretile osobe koje je prije svega trebaju osvijestiti svoje emocije, ali i upražnjavati prikladnu tjelesnu aktivnost. Iskustvo rada s pretilim osobama, stekla je u RTL-ovoj natjecateljskoj reality emisiji “Život na vagi”, u kojoj se kandidati odlučuju na rigorozan gubitak kila i na zdrave životne promjene. Osobe koje se bore s problemom prekomjerne težine, nerijetko u hrani pronalaze kratkotrajni stimulans sreće i tako se nalaze u začaranom krugu iz kojega ne mogu pobjeći. Na Aninim privatnim treninzima, kroz kružne kretnje i plesnu terapiju, žene mogu doživjeti emocionalno zadovoljstvo koje je mnogo snažnija i dugotrajnija vrsta sreće. Pritom se troše kile, a da samu fizičku aktivnost osobe ne osjećaju kao mučenje nego kao pozitivno i ugodno iskustvo. Ovakav drugačiji pristup vježbanju, ne liječi samo vidljive posljedice pretilosti kao što je debljina, već dublje zadire u problem. Trening s emocionalnom komponentom napada nevidljivi, psihološki uzrok pretilosti koji se skriva u manjku samopuzdanja, neusigurnosti i nezadovoljstvu izgledom kroz zdravu i pozitivnu promjenu percepcije tijela.

Povezani blogovi