E•motion studio

E-motion studio u kojemu svaki pokret izaziva emociju kao protureakciju, studio u kojemu plesom oslobađate vašu senzualnu žensku energiju, studio u kojemu nijedna vježba nije tjelesni napor, već zadovoljstvo – to je E•motion studio.

O studiju

Otvara vrata ženama svih generacija u potrazi za alternativnim načinom vježbanja koji vas s lakoćom potiče na tjelesnu aktivnost, a da pritom postižete emocionalnu ravnotežu.

Ovdje zajedno budimo svijest o važnosti psihofizičkog zdravlja i mijenjamo perspektivu o vašem tijelu kao i o ženstvenoj umjetnosti plesanja na šipci po Aninoj metodi. Ples kao tjelovježba, ali i terapija, a vježba kao potpuno zadovoljstvo, naša je misija koju živimo i dišemo već petnaest godina.

Fuzija različitih fitness programa omogućuje svakoj ženi da pronađe svoju plesnu aktivnost na kojoj će se osjećati zadovoljno. Osim programa za vježbanje, Emotion studio mjesto je radionica, ženskog druženja, povezivanja, zabave i humanitarnih akcija, a sve sa ciljem da upravo ovdje pronađete inspiraciju za zdraviji, sretniji i aktivniji život. Dokazat ćemo vam da čuda tjelesne transformacije ne postoje izvan vas, nego se nalaze u vama.

Što klijentice kažu o nama​

Zapleši s nama!