E•motion workout

E-motion workout meditativni je plesni trening koji ima višestruke benefite, osim što aktivira cjelokupnu muskulaturu tijela i vaše tijelo održava u formi, gradi nevidljivu sponu koja povezuje tjelesnu i emocionalnu komponentu.

E•motion workout

E-motion workout meditativni je plesni trening koji ima višestruke benefite, osim što aktivira cjelokupnu muskulaturu tijela i vaše tijelo održava u formi, gradi nevidljivu sponu koja povezuje tjelesnu i emocionalnu komponentu. 

Naglasak je stavljen na jednostavni sustav vježbanja kružnim kretnjama koje čine niz fluidnih sekvenci, uz precizne instrukcije, profesionalno vođenje i neprekidnu motivaciju. Kružne kretnje prirodni su katalizator za buđenje vlastite senzulanosti i ženstvenosti, razvijaju zdrav i pozitivan osjećaj za tijelo, a sam proces tjelovježbe na ovakav način postaje zadovoljstvo. 

Svaki krug bokovima budi osjećaj skriven duboko u zoni vaših bokova, biološki podiže razinu oksitocina (poznat kao hormon ljubavi) i vaše biće ulazi u stanje sreće, opuštenosti i prirodnosti. Žena koja to postigne, definira vlastiti svijet, oslobađa svoj eros, svoju kreativnu snagu iz libida i impulse koji vam daju nesavladivu životnu energiju. Kao takav, ovaj trening čista je emocija u pokretu i pravo transformacijsko putovanje do ženstvenosti i istinskog zadovoljstva. 

Namijenjen je svim ženama te služi kao „mala škola” povezivanja s emocijama i uvertira u plesnu terapiju koju svaka žena mora proći.

Trajanje treninga

60 minuta

Oprema za trening

Vježbate bose u udobnoj sportskoj odjeći.

Ambijent

Vježba se u grupama u ugodnoj atmosferi zamračene dvorane.

Psihološki benefit

Podižete razinu samopouzdanja, postižete osjećaj ugode u tijelu koji dopridonosi mentalnoj opuštenosti i emocionalnoj ravnoteži. Vježbanje s emocionalnom komponentom danas je potreba svake žene, a nakon što žena osvijesti uzroke svojih strahova te prirodnim kretnjama prođe kroz nelagodu i sram, u mogućnosti je izabrati drugačije ponašanje od pasivnog sjedenja i nepotrebnog razmišljanja.

Tjelesni benefit

Oblikujete ženstveno i vitko tijelo, dugih i vretenastih mišića, a osjećaj vježbanja rezultira izgledom koji si svaka žena priželjkuje. Uz vidljive tjelesne promjene, svaka polaznica ovog programa istovremeno vježba mišiće za koje nije niti znala da ih posjeduje.

Elementi vježbanja

E-motion workout kombinira tehnike joge i pilatesa te ih za razliku od navedenih, povezujete i izvodite kao da plešete. Na taj način nemate osjećaj da vježbate, već da plešete i uživate u tjelovježbi koja postaje zadovoljstvo. Za početak je potrebno usvojiti bazu vježbi i tijelu dozvoliti vrijeme adaptacije na pomalo drugačiji i smireniji pristup vježbanju, upoznati tehnike disanja koje pogoduju opuštanju te se spontano nakon određenog vremena prepustiti plesnoj meditaciji kroz manifestaciju kružnih pokreta.

Što klijentice kažu o nama

Povezani blogovi