Jane Kramar

Zaljubljenica u ljudsku psihu, funkcioniranje mozga, tajne uma i labirinta emocija. Kreativka u ljubavi sa pjevanjem i glumom, sakupljačica znanja, vizionarka, mama, ljubiteljica spajanja uma tijela i emocija. I definitivno osoba otvorenog uma i srca.

Moje ime je Jane Kramar, integrativni tjelesno orijentirani terapeut, psiho emocionalni terapeut, terapeut stresa i traume, edukator, predavač, slušač, šaptač, rame za plakanje, ruka koja vodi, tihi svjedok, prevoditelj jezika emocija.

Misija mi je pomoći, podržati i voditi visokofunkcionalne ljude kroz bespuća psihe i emocija do emocionalne stabilnost. Da kormilo života čvrsto drže u rukama imajući smisao, zadovoljstvo i sreću u životu. Kako bi rekli, da nam je dostupno i “ono nešto” što život čini čarobnim. Kako u privatnom tako i u poslovnom aspektu.

Radim sa ljudima čiste i dobre namjere, koji traže nešto više, koji traže svoj put i misiju, koji stvaraju i kreiraju, žele imati sebe. U punom smislu te riječi.

Tjelesno orijentiranom terapijom bavim se od 2008. g. nakon petnaestogodišnjeg iskustva u privatnom biznisu. Radila sam za dvije psihoterapijske škole kao edukator i predavač, te usporedno vodim svoju privatnu praksu u Rijeci i Zagrebu.

Moja supermoć je prisutnost, otvoreno srce, empatija i razumijevanje. Ta supermoć pomaže mi da klijente sigurno i nježno, a istovremeno čvrsto vodim ka upoznavanju sebe, boljoj funkcionalnosti i k zadovoljnijem i sretnijem životu.

Ipak, terapeut je onoliko dobar i može odvesti klijenta onoliko daleko koliko je i sam dogurao. Trudim se da prebacujem daleko. Posvećena sam i njegujem svakodnevno svoj osobni razvoj. Moj put i cilj je bogat, čvrsto izgrađen i sustavno se širi i updat-a . U tome uživam, kao prvog dana, u upoznavanju i ljubavi prema sebi.

A što moji dugogodišnji klijenti kažu o meni: