Humanitarni rad

Kako postati humanitarac? Potreban je jedan jedini uvjet, da budete humani prema ljudima oko sebe. Možda ne možete spasiti svijet od gladi, ljude od siromaštva ili izliječiti bolesti, ali možete biti čovjek. Ako se osvrnete na trenutak oko sebe, pronaći ćete mnogo žena koje se na različite načine bore za bolji život, a neke od njih bore se za svoje SUTRA.

Ana se već dvije godine aktivno bavi humanitarnim radom za udrugu „Sve za Nju“, čija je glavna misija pomoći ženama oboljelima od zloćudnih bolesti. To su žene borci kojima je život oduzeo luksuz da stvari odgađaju za sutra, one su bolje od ikoga svjesne relativnosti vremena koje se nemilosrdno utrkuje sa svima nama. Upravo zato, E-motion studio je ženama iz udruge „Sve za Nju“ otvorio svoja vrata jer ovdje promjena počinje SADA.

Terapija plesom po Body Empathy tehnici pokazala se kao uspješna metoda za zdraviji i zadovoljniji oporavak oboljelih žena, koje žele još više i bolje upoznati vlastito tijelo, razumjeti ga i najvažnije od svega, voljeti. U trenucima bolesti, žene se suočavaju s najvećim životnim strahovima, a Anine tehnike vježbanja s emocionalnom komponentom pomažu im da postignu ravnotežu tijela i uma, da zagospodare vlastitim emocijama i pretvore ih u oružje protiv negativne struje misli.

E-motion studio nastavlja sa svojim humanitarnim aktivnostima, organizacijama evenata kao i s podizanjem svijesti o važnosti tjelovježbe u prevenciji i borbi sa zloćudnim bolestima. Pratite nas i zajedno s nama podržite udrugu „Sve za Nju“ jer su žene ženama najveća inspiracija!

http://www.svezanju.hr/

Što članice udruge "Sve za Nju" kažu o nama

Zapleši s nama!