Misija

Na svijetu postoji između 6000 i 7000 jezika, koje govori 7 milijardi ljudi, međutim postoji samo jedan univerzalni jezik ženskog tijela. E•motion ima misiju da nastavi tradiciju ženskog osjećanja i poznavanja vlastitog tijela kroz plesni pokret koji je čovjeku poznat od pamtivijeka.

Rođena i odgajana u suvremenom društvu koje se uspješno izborilo za ženska prava, Ana je oduvijek imala potrebu dati svoj doprinos ženskoj zajednici. Svoje profesionalno usmjerenje diplomirane kineziologinje usmjerila je u pravcu tjelovježbi koje su dizajnirane specijalno za žene na višedimenzionalnoj razini koja u vama pobuđuje osjećaj zadovoljstva. Ana je ubrzo prepoznala da postoji neiskorišten međuprostor između žena koje smatraju da moraju vježbati kako bi izgledale fit i onih koje ne žele vježbati jer im tjelesna aktivnost predstavlja napor i fizičku iscrpljenost.

Bio je potreban samo tajni recept koji će jednu i drugu kategoriju žena aktivirati na zdrav i ugodan način vježbanja, a on se krije u emocionalnoj komponenti. Tako je nastala želja i potreba za mjestom koji će mijenjati percepiju gledanja na tijelo i ženama pružiti sigurnu oazu za povezivanje tjelesnog, senzualnog i mentalnog. Samo promjenom perspektive zajedno možemo srušiti stigmu o fizičkoj ljepoti i transformirati ju u ljepotu osjećaja tijela koja je mnogo važnija jer ima moć konstruirati vaše emocionano zdravlje. U Aninom studiju upoznat ćete se s tjelovježbom koja vas pokreće na zabavan i ritmičan način tako da ćete s vremenom zaboraviti da vježbate, a vaše tijelo ispunit će osjećaj ugode i zadovoljstva. Jedinstven spoj tehnika omogućuje da plešete i vježbate istodobno, zbog čega će svaki otpor prema treniranju nestati, a Anina filozofija tjelovježbe postat će i vaš način življenja. Sa svakom novom ženom koja prihvati i zavoli svoje tijelo, pobijedi društvene stereotipe, ograničenja i predrasude, Anina misija i životna filozofija nastavlja rasti, jačati i razvijati se.

Što klijentice kažu o nama​

Zapleši s nama!