LIVE WORKSHOP
Zagreb | Rijeka
13.03. | 14.03.

Kaos je stanje bez reda i predvidljivosti koje unutar našeg tijela izaziva nelagodu i anksioznost. Ulaskom u neugodno stanje te svjesnom promjenom perspektive sami učimo kako transformirati emocije te kako na siguran način ne dozvoliti da kaos izvana djeluje na naše psiho emocijonalno i tjelesno stanje.

LIVE Body Empathy® Workshop u Zagrebu ili Rijeci uključuje

8,5 sati

iskustvenih vježbi, plesnih i aktivnih meditacija, interakcije i podrške

3 pristupa

tjelesna psihoterapija, moderna kineziologija i kvantna fizika kroz mentalne tehnike

ispunjen dan

radionica traje 9-19h s kratkim pauzama između blokova vježbi i iskustva, te velikom pauzom za ručak 14:00-15:30h

ekskluzivan pristup

Body Empathy® the way of living FB grupi kao podrška i kontakt za vaš učinkovitiji i siguran napredak

Početak vaših novih životnih promjena

LIVE Workshop je namijenjen ženama koje se suočavaju sa kaosom, strahom i anksioznošću. Ženama koje osjećaju zabrinutost i brigu za budućnost te koje žele svoje strahove pretvoriti u svoju osobnu snagu.
Broj sudionica na LIVE Workshopu je ograničen.

Prijave pošaljite na email:

ili se prijavite putem telefona:
JANE 091 925 5455
ANA 091 153 9525
IRENA 099 221 4648

Cijena cijelodnevne radionice po polazniku iznosi 1.000,00kn+PDV, tj. ukupno 1.250,00kn.

Kroz tri različita i neraskidiva pristupa, kroz, um, emocije i tijelo uz stručno, sigurno vodstvo vodimo vas u raspetljavanje i osvještavanje vaših strahova te uz posebno dizajnirane tjelesne i psihološke vježbe u njihovu transformaciju, iscjeljujuće iskustvo ugode i unutarnjeg mira te u moć sadašnjeg trenutka. Ne izabiremo ostanak u strahu i njegove posljedice, već vas vodimo na put osobnog rasta i prolaska kroz strah na sigurnije i ugodnije mjesto koje vam daje mogućnost za sigurniji i radosniji život.

Kroz radionicu Vas vode

Jane Kramar

Psihoemocionalni terapeut
Sinergija uma, tijela i emocija

Jane vas na radionici vodi u povezivanje s tjelesnim iskustvom i posljedicom što emocija straha čini tijelu. Usudit ćemo se ući u neugodne emocije, proći kroz njih i stvoriti novo, iscjeljujuće iskustvo za kojim smo uvijek čeznuli. Osvjetit ćete odkud dolazi nelagoda i iskusiti kako se s njome nositi.

Ana Kuhanec

Mag. cin.
Začetnica moderne kineziologije

Ana vas na radionici vodi u promjenu perspektive tijela i moć sadašnjeg trenutka specifičnim tjelesnim iskustvom kružnim kretnjama. Aktivnom plesnom meditacijom ući ćete u osjećaj «biti u tijelu», u miru i ugodi za kojom toliko čeznemo. Prestanimo razmišljati i uđimo u osjećaj i tjelesne senzacije koja postepeno s vremenom vodi u flow stanje. Naučit ćete kako nelagodu transformirati u ugodu, kako umiriti um i ostvariti protok tijelom.

Irena Škoro Perković

dipl.oecc., BSc, Znanstvenica prirodnih znanosti
LoA Expert

Irena vas na radionici kroz osobno iskustvo vodi u istraživanje i promjenu percepcije te zaključka što je naš svjestan izbor. Neugodne emocije ne moraju nužno biti ograničenje, već gorivo za akciju i promjenu. Kroz vođene vježbe i meditacije upoznat ćete vibracijski dio Vas koji kreira Vašu stvarnost. Naučit ćete kako prepoznati vibracije vaših uvjerenja te kako ona utječu na Vaš život i kako ih mijenjati. Upoznat ćete tehnike balansiranja frekvencija glavnih energetskih točaka u tijelu kako bi tijelo bilo energetski zdravo i protočno.

Česta pitanja:

Da li se moram izlagati ili govoriti o sebi na workshopu?
Na radionici će biti prilike za iznošenje i razmjenu iskustava uz podršku terapeuta u sigurnom i podržavajućem okruženju.

Što mi je potrebno od opreme za prisustvovanje radionici
Sva tri pristupa uključuju rad na tijelu te je na radionicu potrebno doći u opremi u kojoj se ugodno osjećate i možete se slobodno kretati (trenirka, tajice, majca kratkih rukava). Potrebno je donijeti prostirku, jastučić i dekicu ako možete.

Koliko radionica traje?
Radionica je cijelodnevna, traje od 9:00h do 19:00h s kratkim pauzama između blokova vježbi i iskustva, te velikom pauzom za ručak od 14:00h do 15:30h.

Što dobivam cjelodnevnom radionicom?
RADIONCOM UŽIVO zakoračit ćemo još dublje u rješenje problema te u podizanje razine svijesti na psiho-emocionalno i tjelesnom nivou. Ulaskom u tjelesne procese vodit ćemo vas korak po korak u otkrivanju vlastite mape svjesnosti te ka razrješenju problema sa neugodnim emocijama i stanjem bivanja u njima s ciljem njihove transoformacije.

Sudjelujte i nađite svoj unutarnji mir

PRIJAVE pošaljite na email:

ili se prijavite putem telefona:
JANE 091 925 5455
ANA 091 153 9525
IRENA 099 221 4648

Cijena cijelodnevne radionice po polazniku iznosi 1.000,00kn+PDV, tj. ukupno 1.250,00kn.

Kao podrška Workshopu, procesu osobnog rasta, dostupni su i individualni sessioni prema potrebi i želji.

Za individualne satove kontaktirajte željenog terapeuta. Individualni satovi nisu sastavni dijelovi Workshopa i posebno se plaćaju.