BUĐENJE - povratak sebi
Istra, Vila Poropati
21.5. - 23.5. ('21)

Otvorenog srca vodimo vas izvan mjesta vašeg svakodnevnog boravka na mjesto gdje napokon možete zaboraviti na čitav vanjski svijet i posvetiti se ljepoti onog unutarnjeg, okružene prekrasnom prirodom koja će pomoći vraćati nas nama samima.

Omogućit ćemo vam povlačenje u sebe i unutarnji mir, te vam dati priliku da pogledate na svoj život iz nove perspektive koja daje odgovore na pitanja na koja vrlo često zarobljeni svakodnevicom nemate vremena odgovoriti. S nama tako činite svijesni korak ka miru i slušanju sebe. Vodimo vas kroz kaos neosviještenih obrazaca, gomilu zatočenih emocija u tijelu, zatvoren um i kaotične i preopterećene misli ka osjećaju prihvaćanja sebe, svih neugodnih emocija koje ćemo zajedno transformirati u one ugodne koje nas slobodno vode u život.

Mijenjamo zajedno pogled na život, u sigurnom okruženju i uz podršku stvaramo novo tjelesno iskustvo, te podižemo razinu svjesti daleko od naših iskrivljenih predodžbi.

Cilj nam je postati ljubav, nježnost, velikodušnost, suosjećajnost i strpljivost jer tako otvaramo vrata sebi i drugima.

Buđenje - povratak sebi

Vodimo Vas putem viših razina svijesti , stanja ugode koje jest naše prirodno stanje, putem radosti i oslobođenja.
Ovaj jedinstveni reatreat dizajniran da ubrza iscjeljivanje vaših psiho emocionalnih rana te da Vam pomogne otključati neugodne emocije - ljutnju, strah i krivnju koje sputavaju i drže Vaše tijelo u grču te Vam daje alate da svjesno uđete u stanje sreće, ugode i zadovoljstva koje je naše prirodno stanje bez obzira na vanjske okolnosti.

Vaš Body Empathy tim Jane, Ana i Irena vode vas u magičnu Istru na tri dana intenzivne introspekcije, gdje ćete naučiti kako se čuda psiho-emocionalno-tjelesne transformacije nalaze u vama. Povest ćemo Vas u osjećaj prihvaćanja i razumijevanja sebe, svih neugodnih emocija koje ćemo naučiti transformirati u ugodne koje nas dalje vode u život.

Jane, Ana i Irena kroz svoje dugogodišnje iskustvo i praksu svjedoče da intenzivni i sveobuhvatni rad na reatretu omogućuje najuspješnije rezultate.
Buđenje je - značajna, prva i osnovna etapa povratka sebi.

Kroz retreat Vas vode

Jane Kramar

Psihoemocionalni terapeut
Sinergija uma, tijela i emocija

Ana Kuhanec

Mag. cin.
Začetnica moderne kineziologije

Irena Škoro Perković

dipl.oecc., BSc, Znanstvenica prirodnih znanosti
LoA Expert

Što nas čini jedinstvenima:

1. Individualni pristup bez obzira na grupu

Ovaj jedinstveni reatreat namjenjen je maloj grupi žena ( do 14 max) , a Jane, Ana i Irena, vrlo osobno i posvećeno rade sa svakom od vas bez obzira na grupni rad.

2. Brza i učinkovita transformacija

Iskusit ćete duboku transformaciju, proboj do vaših najdubljih rana i emocija pohranjenih u tijelu. Rane i teške emocije postat će stvar prošlosti, a stvaranje novog iscjeljujućeg iskustva temelj sigurnije budućnosti. Naučiti ćete zašto je važno otpustiti teret prošlosti i naučiti živjeti u sadašnjem trenutku kojim kreiramo budućnost.

3. Savršena lokacija na osami

U samom srcu magične Istre, na području Grožnjana, na popriličnoj osami smještena je Villa Poropati u netaknutoj prirodi. Vila je izgrađena u 19. stoljeću i potpuno obnovljena 2012. po najvišim standardima te su u njenom uređenju kombinrana Istarske tradicije i moderni interijera. Idealna je oaza tišine, unutarnjeg mir, buđenja i potpune relaksacije duha i tjela. Luksuz koji si želite priuštiti iznutra i izvana!

4. Utisak koji najviše znaći

Retreat je nešto što si oduvijek želimo priuštiti. Volimo masaže, wellness, razne kozmetičke tretmane uljepšavanja, koji nam zasigurno daju jedno ugodno iskustvo, ali nam ne mijenjaju život. Osjećaji poput sigurnosti, samopouzdanja, slobode, snage pa u konačnici i ljepote, nalaze se unutar nas samih. Te kad jednom osvijestimo tu spoznaju da svaka emocionalna transformacija za posljedicu ima i onu tjelesnu, na pravom smo putu do dugoročnih rješenja. Vodimo vas na pravo mjesto promjene koje se moraju dogoditi unutar nas samih. Da bi doista uživali u svim drugim tretmanima koji nam maze dušu i tjelo, mi vjerujemo da bez unutarnje transformacije nema uspjeha i da su u svakom suprotnom slučaju sve samo distrakcije.

Benefiti retreata

Jasan i siguran korak u budućnost
Suočit ćete se i riješiti zagonetku vaših izazova sa kojima ste se do sada "borili".

Povećati ćete razinu samopoštovanja i ljubavi prema sebi
Osjetiti ćete duboku povezanost s onim što doista jeste, kada se uistinu prihvatite i zavolite.

Iscjeljivati ćemo prošlost
Spoznat ćemo kako su nas naše rane formirale i zašto smo takvi kakvi jesmo.

Podići ćete razinu svijesti
Naučit ćete kako samo sinergijom uma emocija i tijela podižete razinu svijesti na putu buđenja i povratka sebi.

Podići ćete razinu tjelesnog samopouzdanja
Povećat ćete razinu ugode i zadovoljstva u vašem tijelu te životnosti koja je osnovni pokretač kreiranja vlastitog života kakvog si želite

Ponovna povezanost sa samom sobom

Možda ste do sada puno radili na sebi i imali već slična iskustva, ali sada je vrijeme da s nama da odete na dublji nivo vašeg osobnog rasta više nego što ste ikad mislile da je moguće.

Pozivamo vas na naš prvi Body Empathy retreat

Povucite se zajedno s nama u mir od 21.05. do 23.05.2021. jer bez obzira na vanjske okolnosti unutarnji mir, snagu, sreću, zadovoljtvo, ljubav, empatiju i osjećaj sebe, možemo naći unutar nas samih, samo unutar sebe možemo naći.

S tim ciljem dizajnirale smo tri prekrasna dana prepuštanja samoj sebi spajući naše dugogodišnje iskustvo, znanja i tehnike sa snagom prirode koja iscjeljuje te vas vodimo putem povratka sebi i buđenju vaših priodnih osjetila i osobnih potencijala.

Što vas očekuje na retreat-u?
- Morning & Sunset E-motion workout koji je specifično meditacijsko, tjelesno iskustvo kružnim kretnjama koje pobuđuju osjećaj sebe i vlastitog samopouzdanja, samopoštovanja i sigurnosti s Anom Kuhanec
- Aktivna meditaciju u prirodi s Anom Kuhanec
- Plesne meditacije s Anom Kuhanec
- Interaktivnu i peronaliziranu podršku sa Anom, Jane i Irenom
- Vježbe podizanja vibracije i mentalne tehnike kroz teoriju i praktični rad sa Irenom Škoro Perković
- Otkivanje i zamjena postojećih loših uvjerenja s novim programima s Irenom Škoro Perković
- Dubok i konkretan rad na upoznavanju funkcioniranja našeg podsvjesnog sustava sa Jane Kramar. Rad podrazumijeva vježbe u parovima i u grupi zasnivane na elementima i tehnikama integrativne tjelesne psihoterapije.
- Iskustvenim vježbama kroz sinergiju uma, emocija i tijela sa Jane Kramar stvaramo novo iskustvo unutarnjeg mira koje postaje naša nova stvarnost.
- Vježbanje iskustva prisutnosti u raznim oblicima u predivnom prirodnom okruženju imanja na kojem smo smještene.
- Sa sobom kući ponijet ćete alate i novo iskustvo koje će vam koristiti u promjenama koje ćete raditi u svakodnevnom životu.
- Upoznat ćete žene sa istim interesima i koje su na istom putovanju kao i vi te vam postaju nova životna podrška, a stvarate tako novu zajednicu koja vas razumije jer koračate istim putem.
- Slobodno vrijeme za užitak, mir i odmor
- Vrhunska gastronomska ponuda Istarskih delicija jer smo na sve mislile kako bi vaš povratak sebi na temu traženja mira unutar kaosa bio što uspješniji.

ZAMISLITE ŽIVOT S VIŠIM CILJEM I SVOJOM SVRHOM KOJOJ PRETHODE OVAKVI NAČINI RADA NA SEBI TE DA TAKO POSTAJETE SPREMNE I INSPIRIRANE VRATITI SE S OSJEĆAJEM MIRA U SEBI U SVAKODNEVICU “KAOSA” KOJI NA VAS VIŠE NE DJELUJE.

PRIJAVE pošaljite na email:

ili se prijavite putem telefona:

JANE 091 925 5455

ANA 091 153 9525

IRENA 099 221 4648


Cijena paketa po polaznici iznosi 5.000,00kn*

*Smještaj u luksuznoj vili na bazi dva noćenja, all inclusive, hrana i piće, te cjelodnevni program i svi sadržaji koje retreat uključuje