Retreat

E-motion studio je kroz svoj dugogodišnji rad sa ženama, postao više od fitness studija i prerastao u žensku instituciju koja počiva na postulatima uzajamne podrške, empatije i bijega od svakodnevice.

Retreat

E-motion studio je kroz svoj dugogodišnji rad sa ženama, postao više od fitness studija i prerastao u žensku instituciju koja počiva na postulatima uzajamne podrške, empatije i bijega od svakodnevice.

Današnja kultura življenja pruža sve što možete i ne možete maštom zamisliti da postoji, ali u moru materijalnih dobara, izgubila se jedna univerzalno dragocjena stvar, vrijeme. Iako naše polaznice svakim danom mogu uživati u druženju i relaksaciji u E-motion studiju, ukazala se želja za cijelim vikendom odmora, plesa i opuštanja, a naš tim je lijepu ideju pretvorio u još ljepšu stvarnost. Tako je nastao Retreat, projekt namijenjen samo ženama da vas podsjeti na važnost malih rituala, snagu ženskog kolektiva i aktivnog odmora koji revitalizira vašu životnu inspiraciju i energiju. Ako vaše tijelo i um svakodnevno balansiraju između uloge majke, supruge, poslovne žene, prijateljice, tada trebate i vrijeme kada možete biti samo žena.

E-motion studio retreat

Anina vizija ženskog vikend druženja započela je još prije osam godina, a danas ga uspješno nastavlja kao pokretačica E•motion priče. Dosad su organizirana četiri Ana’s Sensual Retreat druženja, koja su donijela pregršt zabave, novih poznanstava i prije svega uživanja u sebi. Posljednji Retreat vikend održan je na otoku Sv. Nikola kod Poreča pod nazivom „Come Away with us“. Tjelesne i emocionalne vrijednosti vježbanja koje svakim danom pokušavamo prenijeti kroz naše E•motion programe, ovdje ćete moći doživjeti u 48 sati na još intenzivniji način okružene prirodom i snagom ženskog duha. Osim toga, na Retreat vikendu očekuju vas kreativne i interaktivne radionice, gosti predavači, wellness oaza opuštanja, a večeri su rezervirane za plesne i gastronomske užitke koji kulminiraju u nezaboravan E•motion party! Formula za sretan i ispunjen život vrlo je jednostavna ako se fokusirate na vrijeme koje imate, a Retreat će vam otkriti da možete uživati u ljepoti življenja svaki dan, ako samo izdvojite malo vremena za sebe. Dođite na naše sljedeće druženje i postanite dio našeg snažnog ženskog plemena!